ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Αγωγή 1.000.000 ευρώ από τον διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ


Θα τα διαθέσει υπέρ του Νοσοκομείου

Ο υπό παραίτηση διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας Δημήτρης Κεχαγιάς προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου (φωτογραφία).
Σε νέα δήλωση προχώρησε σήμερα Τετάρτη (6/1) ο Διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας Δημήτρης Κεχαγιάς γνωστοποιώντας -μεταξύ άλλων- ότι πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για όσους συνεχίζουν να διαδίδουν ψεύδη σχετικά με την διακίνηση εγγράφου για τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 στο Γ.Ν. Καρδίτσας.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κεχαγιά:
«Με λύπη μου διαπίστωσα ότι την προειδοποίηση που απηύθυνα χθες με το από 05/01/2021 Δελτίο Τύπου, δεν την έλαβε σοβαρά υπόψιν του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος. Και σήμερα Τετάρτη συνέχισε να διαδίδει ψευδώς ότι γνώριζα την ύπαρξη και διακίνηση του εγγράφου συναίνεσης.
Θεωρώ ότι με την ΕΔΕ που ήδη διενεργείται θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Όμως δηλώνω ότι τις επόμενες ημέρες θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη με την κατάθεση μήνυσης κατά του κ. Γιαννάκου και κατά παντός άλλου που θα συνεχίσει να διαδίδει παρόμοια ψεύδη εις βάρος μου.
Ταυτόχρονα θα καταθέσω και αστική αγωγή ζητώντας αποζημίωση ύψους 1.000.000 ευρώ, τα οποία θα διαθέσω στο σύνολό τους υπέρ του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας
Ο Διοικητής του Γ. Ν. Καρδίτσας
Δημήτρης Κεχαγιάς
».