ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Δημοσιογραφικός ιστορικός συμβιβασμός: «Μίλησαν» Χατζηνικολάου-Παπαχρήστος

Δημοσιογραφικός ιστορικός συμβιβασμός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η από ραδιοφωνικού αέρος συνομιλία του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Γιώργο Παπαχρήστο, το πρωί της Δευτέρας.
Οι σχέσεις των δύο δημοσιογράφων ήταν από χρόνια διαταραγμένες και είχαν περάσει από μια μεγάλη αντιπαράθεση, το 2016, που εκδηλώθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς..
Ο Χατζηνικολάου είχε αποκαλέσει τον Παπαχρήστο, «Παπατσιράκι», ενώ τώρα η συμπεριφορά του ήταν διαμετρικά διαφορετική: «Καλημερίζω έναν συνάδελφο με μεγάλη πείρα σε ανασχηματισμούς, και αυτός όπως και εγώ», είπε ο Χατζηνικολάου προλογίζοντας τη συνομιλία τους στην εκπομπή του στον Real fm –μια συνομιλία που κινήθηκε γύρω από τον επικείμενο σε λίγη ώρα ανασχηματισμό.
Με το «Γιώργο μου, καλημέρα», άρχισε η τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ η απόκριση του Παπαχρήστου ήταν «καλημέρα Νίκο», χωρίς το «μου» της οικειότητας. Με την ίδια θερμή διάθεση έγινε από πλευράς Χατζηνικολάου και το κλείσιμο της συνομιλίας: «Γιώργο μου καλημέρα, καλή χρονιά», του είπε.
- διαβάστε περισσότερα στο Harddog (EΔΩ)