ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Στην υγειά μας...


Με την πιο κεφάτη διάθεση και πρωταγωνιστή τον Αντύπα συνεχίζει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.
Σε αυτή την μουσική βραδιά θα ζήσουμε ατμόσφαιρα γλεντιού και θα ακούσουμε πολυαγαπημένα και πασίγνωστα τραγούδια με τον Αντύπα να πρωτοστατεί και να μας χαρίζει μεγάλες λαϊκές επιτυχίες. Ο Λάκης Γαβαλάς, η Ματίνα Νικολάου, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, η Τζώρτζια Συρίχα, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Γιώργος Παράσχος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Βάσω Μητρομάρα, η Κλόντια Άννα Στόγια, η Στέλλα Μιχαλέα, η Όλγα Τσαουσέλου και η Αναστασία Μοδιώτη γίνονται όλοι μία παρέα, χορεύουν, τραγουδούν και διασκεδάζουν σε μία εκπομπή γεμάτη θετική ενέργεια και διάθεση.
Στο μουσικό μέρος της εκπομπής συμμετέχουν επίσης οι: Βασίλης Πορφυράκης, Πρόδρομος, Χρύσα Μπανδέλη και Ανδρομάχη συνεισφέροντας στο κέφι και στη χαρά ενώ ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή αποτελεί και η συμμετοχή του συγκροτήματος «Sam Roma» που μας ταξιδεύει στη μαγεία της τσιγγάνικης μουσικής.