ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Κεραμέως - Μακρή: Προβλέπονται ομορφιές...

Ο «Κωστής μας» και τα εκρηκτικά δίδυμα της νέας κυβέρνησης

Ουσιαστικά ο ανασχηματισμός έγινε για να φύγει ο «Κωστής μας» που απλώς φαίνεται ότι είναι κάτι σαν «προστατευόμενο είδος» από την πλευρά Μητσοτάκη. Απλώς όπου πάει, επιβεβαιώνεται ότι… δεν πάει, αλλά δεν βαριέσαι έτσι είναι αυτά. Συμπάθειες επιτρέπονται.
***
Λέτε ο κ. Σκρέκας, ως παλαιό αφεντικό της Red Bull στην Ελλάδα, να «προσδώσει φτερά» και στην Ενέργεια; Δεν το πολυπιστεύω, αλλά τη δουλειά (του Μεγάρου Μαξίμου) θα την κάνει μια χαρά μου λένε οι… ειδικοί περί τα κυβερνητικά.
***
Για τον «Κωστή μας» τα είπαμε, «είδος υπό προστασία», και όσο υπάρχει Μητσοτάκης στην πολιτική κάπου θα «φυτρώνει» και ο Κωστής μας.
***
Ενδιαφέρον έχει και η μετακίνηση του νεαρού Λιβάνιου στο Μ.Μ (Μέγαρο Μαξίμου). Όχι μόνο γιατί ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών είναι καλός στις δημοσκοπήσεις. Πότε θα κάνει εκλογές ο πρωθυπουργός δεν το ξέρει αυτή τη στιγμή ούτε ο ίδιος, με την πανδημία και τα εμβόλια.
***
Εχει ενδιαφέρον αν ο κ. Λιβάνιος θα «κολλήσει» δίπλα στον πολυπράγμονα κ. Σκέρτσο ως συμπληρωματικός. Στην αρχή, τουλάχιστον. Για τον Πέτσα, πάντως, μάλλον δεν λυπήθηκε κανείς στο Μ.Μ. Θα έχει ενδιαφέρον πώς θα «κολλήσει» με τον Βορίδη, κλασικό διδυμάκι που θα αρχίσει το... «κλωτσίδι» από την πρώτη μέρα, μου φαίνεται.
***
Όπως ωραίο ματσάκι αναμένεται μεταξύ των δυο κυριών, Κεραμέως και Μακρή. Η κυρία Ζέτα είναι παλαιά στο κουρμπέτι και συνεπώς προβλέπονται ομορφιές.

Dark Room / newmoney