ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

«You’ll Never Walk Alone»

O Gerry Marsden των Gerry and the Pacemakers, πέθανε σε ηλικία 78 ετών

Μετά από μία σύντομη ασθένεια ο frontman των Gerry and the Pacemakers, Gerry Marsden έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.
Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός μέσα από τα τραγούδια «You’ll Never Walk Alone» και «Ferry Cross the Mersey» πέθανε μετά από μόλυνση του αίματος, ενώ η οικογένειά του ξεκαθάρισε ότι ο θάνατός του δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό.
Όπως είπε η κόρη του «στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε τριπλό bypass και η καρδιά του ήταν επιβαρυμένη. Είμαι συντετριμμένη γιατί πέθανε στο νοσοκομείο μόνος του και εμείς δεν επιτρεπόταν να είμαστε εκεί εξαιτίας των κανονισμών που ισχύουν».
Οι Pacemakers εμφανίστηκαν στα Βρετανικά charts το 1963 με τα τρία πρώτα single τους How Do You Do It?, I Like It και You’ll Never Walk Alone.
Το τραγούδι έγινε σύμβολο της Liverpool το οποίο τραγουδά το Kop σε κάθε παιχνίδι.
Μάλιστα οι οπαδοί έγραψαν: «Είναι τόσο μεγάλη λύπη να ακούμε για το θάνατο του Gerry Marsden. Οι λέξεις του θα ζουν για πάντα μαζί μας. You’ll Never Walk Alone».
Σημειώνεται ότι οι οπαδοί της Liverpool είχαν κάνει τόσο διάσημο το τραγούδι που οι Pink Floyd χρησιμοποίησαν ηχητικό τους στο δίσκο «Meddle» και στο τραγούδι «Fearless».


- πηγή: loaded.gr