ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Επιστρέφει η τηλεοπτική Ελληνοφρένεια

H «Eλληνοφρένεια» επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Mega. Το αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.
Ετσι μετά τη ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια που έχει βρει στέγη στα «Παραπολιτικά 90.1» του Γιάννη Κουρτάκη, επανέρχεται σε δράση και η τηλεοπτική στο Mega, του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η εκπομπή, όπως γράφει το e-tetradio, θα είναι εβδομαδιαία (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ημέρα μετάδοσης), θα διαρκεί περίπου 40 λεπτά και θα έχει στον επίκεντρό της, φυσικά, τον περίφημο Τσολιά. 
Σημειώνουμε ότι από τη Δευτέρα 11/1 ξεκινάει στο Open μία ακόμα εκπομπή σάτιρας, το «Ράδιο Αρβύλα». Θα μεταδίδεται live, καθημερινά, στις 8 το βράδυ, απέναντι από τα δελτία ειδήσεων. Ενδιαφέρον πείραμα. Θα μπερδευτούμε, θαρρούμε. Να βλέπεις ειδήσεις στον ΣΚΑΪ από τη μία και «Ράδιο Αρβύλα» στο Open από την άλλη και να μην ξέρεις ποιο από τα δύο είναι η σάτιρα και ποιο το σοβαρό.