ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Κουρτάκης: E, όχι και την ανίκανη...

«E, όχι και την ανίκανη Διαμαντοπούλου». Αυτός είναι ο τίτλος στη στήλη «Πολιτικός καφές» του εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη ο οποίος ασκεί κριτική στην απόφαση Μητσοτάκη να προτείνει την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου για την ηγεσία του ΟΟΣΑ.
Ο Κουρτάκης επικαλείται για την κριτική του, τα αρνητικά σχόλια και τις έντονες.. αντιδράσεις που προκαλεί, όπως λέει, η πρόταση Μητσοτάκη στο εσωτερικό της ΝΔ. Μάλιστα αναφέρει ότι «οι Νεοδημοκράτες δύσκολα μπορουν να χωνέψουν ότι η συγκεκριμενη κυρία ειναι ικανότερη πλειάδας στελεχων της Παράταξης. Και ακόμη πιο δύσκολα μπορουν να δεχτούν ότι έπρεπε πάση θυσια να βολευτει η εν λόγω αποτυχημένη πολιτικός»
Ο εκδότης των «Παραπολιτικών» θεωρεί ότι η πρόταση για Διαμαντοπούλου είναι προσπάθεια βολέματος αν ληφθεί υπ' οψιν η πληροφορία που την ήθελε να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των προσώπων που σκεφτόταν ο πρωθυπουργός για την Προεδρία της Δημοκρατίας.