ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Χαριτολογώντας...


Τα πράγματα στη θέση τους για τα σενάρια που πυροδότησε μια αποστροφή της για το αν θα κατέβει να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, θέλησε να βάλει η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Εύα Καϊλή.
Όπως σημείωσε μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 και τον Γιάννη Πρετεντέρη, η φράση της τις προηγούμενες μέρες για το αν θα.. αλλάξουν οι συνθήκες βλέπουμε, ήταν μια κλισέ πολιτική ατάκα ενώ πρόσθεσε ότι το είπε χαριτολογώντας προκαλώντας όπως είπε το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.
Για το 21 δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, υπογράμμισε όμως,αργότερα σε 2-3 ίσως χρόνια τίποτα δεν αποκλείεται και εξαρτάται από τις συνθήκες. Μέσα σε μια χρόνια εν μέσω της πανδημίας, δε ξέρω όπως είπε αν θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ηγεσία.
Άφησε επίσης το ενδεχόμενο να γίνει η αλλαγή ηγεσίας μετά τις εθνικές εκλογές ενδεχομένως ή όταν σταματήσει η πανδημία. Τόνισε επίσης, ότι εργάζεται σκληρά στις Βρυξέλλες για τη χώρα μας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει εν μέσω πανδημίας αλλά και της Τουρκικής προκλητικότητας.
Για τον χώρο της κεντροαριστεράς, η κ. Καϊλή σημείωσε ότι ο χώρος έχει κουραστεί από προσωπικές φιλοδοξίες και πρέπει να ετοιμαστεί μια σύγχρονη ατζέντα. Οπότε όταν και αν ανοίξουν οι διαδικασίες με άλλο τρόπο τότε θα τα συζητήσουμε όλα.