ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Διάκριση της 24MEDIA στα Sports Marketing Awards


Με τέσσερα βραβεία διακρίθηκε η 24MEDIA στα επιχειρηματικά βραβεία Sports Marketing Awards, που πραγματοποιήθηκαν για 4η συνεχή χρονιά τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου σε κλειστή τελετή. Συγκεκριμένα, η 24MEDIA είχε πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς απέσπασε τέσσερα βραβεία:
Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best CSR Initiative during the.. Coronavirus pandemic” για το project “Μουσικές Αγάπης: The Unplagued Concert”.
Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Special Editions” για το “KOBE24: Kobe Bryant Takeover by Sport24.gr”.
Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία “Integrated Reporting/ Transmedia Storytelling” για το project “Tο podcast του Sport24.gr {The Show Must Go On} με τον Παντελή Διαμαντόπουλο”.
Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Native Advertising Campaign” για την προβολή της αθλητικής διοργάνωσης Navarino Challenge σε συνεργασία με την εταιρεία Active Media.
Η διάκριση της 24MEDIA στα επιχειρηματικά βραβεία Sports Marketing Awards, είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας του δυναμικού της εταιρείας, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά, γιατί ξεχωρίζει, πρωτοπορεί και παραμένει ο κορυφαίος digital publisher στην Ελλάδα.
Στην απονομή παραβρέθηκαν οι κ.κ. Γρηγόρης Μπάτης, Marketing Director και Παντελής Βλαχόπουλος, Διευθυντής Sport24.gr.