ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Ένας-ένας παραδίνονται οι χρυσαυγίτες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συλλήψεις των καταδικασθέντων χρυσαυγιτών, ενώ πολλοί εξ αυτών παραδίνονται μόνοι τους, αμέσως μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου, που τους έδειξε τον δρόμο της φυλακής.
Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν, μέσα σε τζιπ και από την πλαϊνή πόρτα, οι Κασιδιάρης, Ηλιόπουλος και Γερμενής, που είχαν παραδοθεί νωρίτερα. Χωρίς να γίνουν.. αντιληπτοί, επίσης, στη ΓΑΔΑ πήγαν και οι Πατέλης - Καζαντζόγλου. Συνολικά έχουν συλληφθεί οι 20 εκ των 38 καταδικασθέντων που δεν έλαβαν αναστολή.
Η ηγετική ομάδα, κατά πληροφορίες του protothema.gr, θα μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού.
Λίγα λεπτά μετά τις 16:00, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποχώρησε από το σπίτι του, μέσα σε «κλοιό» υποστηρικτών του και με την κόρη του Ουρανία, να βρίζει χυδαία τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στο σημείο, καλύπτοντας τα γεγονότα.
Νωρίτερα, μέσα στο Εφετείο, αστυνομικοί συνέλαβαν τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και άλλους πέντε, που ήταν παρόντες στη δίκη.
Ακόμη, ο Ηλίας Κασιδιάρης παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, στη Ραφήνα. Παραδόθηκε επίσης ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, μαζί με τον Καζαντζόγλου, καθώς και ο Τσακανίκας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, αλλά και ο Ευγενικός στο Πέραμα. Στη Ραφήνα παραδόθηκε, κατά πληροφορίες, και ο Γιώργος Γερμενής, καθώς και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Στις Αρχές παραδόθηκαν ακόμη οι Αναδιώτης (Δραπετσώνα), Κομνιάνος (Κέρκυρα).
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από το σπίτι του και δήλωσε περήφανος που πηγαίνει φυλακή για τις ιδέες του. Μαζί του ήταν η Ελένη Ζαρούλια, η κόρη του, Ουρανία και τέσσερις-πέντε οπαδοί του.