ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Oι Γλυκές Αλχημείες του Παρλιάρου έρχονται στο OPEN


Γεύση, αισθητική, έμπνευση. Αυτές οι τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν τον Στέλιο Παρλιάρο και την εκπομπή «Γλυκές Αλχημείες» που φέτος κλείνουν 12 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. H μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη εκπομπή ζαχαροπλαστικής, πιο ανανεωμένη από ποτέ, μπαίνει στον 13ο χρόνο της από τη συχνότητα του OPEN!
Ο Στέλιος μας προσκαλεί σε ένα..ταξίδι στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Μαζί, θα δημιουργήσουμε λαχταριστά επιδόρπια με ελάχιστα υλικά, αλλά και απαιτητικά γλυκά με εντυπωσιακή εμφάνιση.
Ο Στέλιος ξεκινάει τη φετινή σεζόν χρησιμοποιώντας ένα υλικό, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί: τη σοκολάτα. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό: Μια ψητή τούρτα σοκολάτας που σε προκαλεί να την δοκιμάσεις.
Δεν σταματάει όμως εκεί! Για να απογειώσει την λαχταριστή τούρτα, δημιουργεί μια κρεμ ανγκλέζ και τη ρίχνει προκλητικά πάνω σε ένα σοκολατένιο κομμάτι…
Και έρχεται η ώρα για μάθημα. Στο πρώτο Master class της εκπομπής, ο Στέλιος μας μαθαίνει όλα τα μυστικά της αμυγδαλόπαστας, δημιουργώντας μια αμυγδαλόπιτα που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Στη ζαχαροπλαστική δεν πετάμε τίποτα! Ακόμα και ένα παντεσπάνι που δεν ψήθηκε καλά ή ένα κέικ που μας περίσσεψε μπορεί να μετατραπεί σε ένα νέο εντυπωσιακό γλυκό, όπως τα τρουφάκια σοκολάτας με ρούμι που φτιάχνει με πολύ κέφι ο Στέλιος, με στόχο να μας μεθύσει!
Καλώς ήρθατε στη μαγεία της ζαχαροπλαστικής! Πρεμιέρα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 20:00.