ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Παραίτηση βόμβα από το MEGA


Aναταράξεις στο MEGA μετά την παραίτηση στελέχους πρώτης γραμμής. Το διαζύγιο» με τον τηλεοπτικό σταθμό είναι οριστικό καθώς και οι δύο πλευρές αποφάσισαν τη λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το σάιτ του Νίκου Ευαγγελάτου, newsit, χθες υπέβαλε την παραίτησή του από το MEGA ο.. διευθυντής προγράμματός του, Πέτρος Μπούτος.
Να αναφέρουμε ότι το στέλεχος κατείχε τη συγκεκριμένη θέση στον τηλεοπτικό σταθμό και με την προηγούμενη ιδιοκτησία ενώ πριν από λίγους μήνες, τον Μάιο, βρέθηκε ξανά στην ίδια θέση με το κανάλι να ανακοινώνει ότι «ο Πέτρος Μπούτος με 30 χρόνια δημιουργική και επιτυχημένη παρουσία σε επιτελικές και διευθυντικές θέσεις στην τηλεόραση αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Προγράμματος του MEGA».
Ωστόσο από σήμερα ο Πέτρος Μπούτος αποχωρεί από το MEGA, έχοντας όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γρ. Μελά στο newsit, σχεδιάσει το πρόγραμμα της τρέχουσας σεζόν.