ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Με χειροπέδες οι χρυσαυγίτες πήραν τον δρόμο για τις φυλακές


Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:30 η μεταγωγή των μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Xρυσής Aυγής από την ΓΑΔΑ προς διαφορά σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας. Στο ειδικό πούλμαν της ΕΛΑΣ επιβιβάστηκαν, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και ο πρώην βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης..Σύμφωνα με πληροφορίες, εκ των 37 συλληφθέντων (από τους συνολικά 39 καταδικασθέντες), οι 27 θα οδηγηθούν στις φυλακές Δομοκού. Μεταξύ αυτών θα βρίσκεται και η ηγετική ομάδα, ήτοι οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιώργος Γερμενής, καθώς ο Χρήστος Παππάς παραμένει ασύλληπτος και ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός εκτός Ελλάδος.
Η πρώην αστυνομικός Βενετία Πόπορη θα οδηγηθεί στον Ελεώνα, ενώ εκ των υπολοίπων οκτώ, τρεις θα οδηγηθούν στις φυλακές Μαλανδρίνου (οι Ματθαιόπουλος, Ρουπακιάς, Καζατζόγλου) και έξι στα Τρίκαλα.
Όλοι τους θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών, λόγω κορωνοϊού, και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στα (ατομικά) κελιά τους.