ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Αράπογλου στη θέση του (εριστικού) Σταϊκούρα;

Τι γράφει η «Καθημερινή»

Αράπογλου για υπουργός Οικονομικών, γράφει η «Καθημερινή» στις παραπολιτικές της στήλες ενώ κάνει αναφορά και στο νυν υπουργό Σταϊκούρα αναφέροντας συγκαταβατικά πως ο ΥΠΟΙΚ παντως δεν έχει κάνει κακή δουλειά έως τώρα. Η «Καθημερινή» ωστόσο επισημαίνει πως αλλού είναι το πρόβλημα με τον Σταϊκούρα:..Στον δύσκολο χαρακτήρα του. Δημιουργεί έριδες παντού, λένε άπαντες. Οχι μόνο με τους υπουργούς, όπως είχε γράψει η στήλη εντός της εβδομάδας, αλλά και με ανώτερα στελέχη τραπεζών. Οι σχετικές μάλιστα γκρίνιες έχουν φτάσει στο Μαξίμου.
Σχετικά με τον Τάκη Αράπογλου και την πιθανότητα να διαδεχθεί τον Σταϊκούρα η εφημερίδα γράφει:
Σε περίπτωση που ανασχηματιστεί ο Χρήστος Σταϊκούρας, ένα από τα πρόσωπα που συζητιέται για πιθανός διάδοχός του είναι ο Τάκης Αράπογλου. Ο έμπειρος τραπεζίτης είχε συζητηθεί για τη θέση του ΥΠΟΙΚ και αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές του 2019 και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Μητσοτάκη, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν ήθελε να αφήσει τον τραπεζικό κλάδο. Τα δεδομένα, ωστόσο, τώρα έχουν αλλάξει και μένει να φανεί αν περπατήσει η συγκεκριμένη προοπτική.