ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Τριπλή βράβευση για το «OPEN SPORT»

Η αθλητική εκπομπή του OPEN «ΟPEN SPORT» που παρουσιάζει ο Μανώλης Σφακάκης απέσπασε τρεις σημαντικές διακρίσεις στην απονομή των Sports Marketing Awards 2020 που διοργάνωσε για 4η χρονιά το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications:
Στο «OPEN SPORT» απονεμήθηκαν τρία βραβεία:
  • Το Gold στην κατηγορία Photo Reporting/Storytelling για το εξαιρετικό documentary αφιέρωμα από την Αγγελική Κούρκουλου στον Κόμπι Μπράιαντ.
  • Το Silver στην κατηγορία Best Sports Program για ολόκληρη την εκπομπή μέσα στη σεζόν.
  • Το Silver στην κατηγορία Original Content/Reporting για το βίντεο με το μήνυμα κατά του ρατσισμού από 10 προσωπικότητες του αθλητισμού που ετοίμασε η ομάδα της εκπομπής.
Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 32 υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου και Πρόεδρο τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.
O Μανώλης Σφακάκης και η ομάδα του «OPEN SPORT» γεμίζουν τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου με αθλητικό θέαμα, συνεντεύξεις και αφιερώματα σε σταρ του αθλητισμού. Το «OPEN SPORT» παίζει μπάλα σε όλα τα γήπεδα.