ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Πρωθυπουργός ή... happy traveller;

Oι συχνές... αποδράσεις του πρωθυπουργού και ο τρόπος που εκμεταλλεύεται ακόμη και τις επίσημες επισκέψεις του για να περάσει καλά έχουν αρχίσει να συζητούνται ακόμη και στο εσωτερικό της ΝΔ.
Θεωρητικά, το περασμένο σαββατοκύριακο ήταν βαρύ για τον πρωθυπουργό, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιόδευσε στον Έβρο και τη Σαμοθράκη φτάνοντας εκεί κατευθείαν από τη Σύνοδο Κορυφής..
Κι όμως, αυτό που «έμεινε» από το σαββατοκύριακο Μητσοτάκη δεν ήταν η επιθεώρηση των εργασιών για την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο, αλλά το πόσο... καλά πέρασε στη Σαμοθράκη, αλλά και η πρωινή βουτιά του στο νησί της Νίκης. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, τις Βάθρες του Φονιά και ο ίδιος «δεν άντεξε να μην κάνει μία βουτιά».
Αν, λοιπόν, σκεφτεί κανείς ότι ήταν ένα σαββατοκύριακο με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει πάρει την ανιούσα, το «Ορούτς Ρέις» να «σπάει» τα 12 μίλια στα ανοιχτά της νήσου Στρογγύλης και έναν 14χρονο να κρατείται 3 ημέρες στη ΓΑΔΑ χωρίς να μπορεί να μιλήσει ούτε με τους γονείς του, οι φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ρόλο happy traveller προφανώς είναι αναντίστοιχες της συγκυρίας.