ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στα ΜΜΕ: Δεν εφησυχάζουμε

Ανακοίνωση της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στα ΜΜΕ» με αφορμή την επίθεση σε φωτορεπόρτερ έξω από το σπίτι του καταδικασμένου Ν. Μιχαλολιάκου:«Να ακυρώσουμε τη ρατσιστική ατζέντα των Ναζί
Συνεχίζουν να προκαλούν τα ορφανά του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη, αυτή τη φορά με επίθεσή τους σε εργαζόμενους στα ΜΜΕ που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του καταδικασμένου φυρερίσκου. Η ομάδα των αμετανόητων Ναζί, κινήθηκε ενάντια στους εργαζόμενους των Μέσων, απομόνωσε κάποιους φωτορεπόρτερ και επιτέθηκε με βία.
Μπορεί η δικαστική εξέλιξη να είναι μία σημαντική νίκη, ωστόσο δεν εφησυχάζουμε. Η ατζέντα της εγκληματικής οργάνωσης παραμένει ζωντανή, όπως και οι αμετανόητοι που εκτός φυλακής θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν - μετασχηματιστούν.
Καταγγέλλουμε την επίθεση σε εργαζόμενους στα ΜΜΕ, υπενθυμίζουμε τις ευθύνες εργοδοσίας και μεγαλοστελεχών των ΜΜΕ που για χρόνια (από την πρώτη δολοφονική απόπειρα σε βάρος του Δ. Κουσουρή) λιβάνιζαν τους εγκληματίες μέσα από τα ΜΜΕ προσφέροντάς τους κάλυψη, παρά τις αντιδράσεις αρκετών εργαζομένων σε αυτά. Τώρα εμφανίζονται όψιμα ως αντιφασίστες.
Μαζί με τα αγωνιζόμενα τμήματα της κοινωνίας στις νέες συνθήκες θα ακυρώσουμε τη ρατσιστική - αντεργατική ατζέντα των καταδικασμένων νεοναζί.