ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Λαβίθη, θα σε καταγγείλω στο ΕΣΡ!


Θα έσπαγε πιεσόμετρα ο Κωνσταντίνος Λαβίθης αν μετρούσε την υπέρτασή του τη νύχτα τής Παρασκευής προς το Σάββατο. Ο κύριος που τηλεφώνησε από τις ΗΠΑ στο (ολονύχτιο) Ανεμολόγιό του, στον Real fm, ήταν ασταμάτητος.
Μια αδιάκοπη κορδέλα από επικριτικά λόγια για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, σαν παιγμένα από.. κασέτα, που εκθείαζαν το μοντέλο της Σουηδίας και τις Πολιτείες των ΗΠΑ (τραμπικές, βέβαια) που αγνόησαν τον φόβο του κορωνοϊού.
Δεν άκουγε τίποτα, μόνο μιλούσε –είναι αδύνατο να περιγραφεί αυτό που γινόταν: ο ομογενής να μιλάει ευθύγραμμα, χωρίς ρυθμό και δίχως ανεβοκατεβάσματα στη φωνή, ένας μονότονος σταθερός λόγος, με αξάν, και ο παρουσιαστής (αφού τον άφησε να μιλήσει για πολλή ώρα) να προσπαθεί, χωρίς αποτέλεσμα, να τον αναχαιτίσει· κυριολεκτικά να τον αναχαιτίσει!
O ακροατής κατηγόρησε τον Λαβίθη ότι δεν τον άφηνε να μιλήσει, ο Λαβίθης έχασε για λίγο την ολύμπια ψυχραιμία του, κάποια στιγμή εγκατέλειψε τον πληθυντικό («τι λες μωρέ!» του φώναξε, αλλά επανήλθε σε αυτόν), ο ομογενής συνέχισε την επιχειρηματολογία τού είδους ότι προσμετρούν στα θύματα του κορωνοϊού ακόμα και εκείνους που σκοτώθηκαν πέφτοντας από ταράτσες!
Πόσο κράτησε η παράκρουση; Μπορεί δέκα λεπτά, μπορεί και παραπάνω –ακόμα και για είκοσι λεπτά έκανε λόγο ο Λαβίθης– αλλά ο ακροατής (που είπε ότι ντρέπεται για τη χώρα του, για την κυβέρνηση, για τα κόμματα επειδή προπαγανδίζουν κατά του κορωνοϊού) δεν ήταν ευχαριστημένος και απείλησε με το ΕΣΡ τον Κωνσταντίνο Λαβίθη!
Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί που έχουν εκπομπές με ανοικτά μικρόφωνα πρέπει να διαθέτουν νεύρα-σύρματα.
- από το Harddog