ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Ποιος είναι ο Θανάσης Κ. που στέλνει μήνυμα στο Μαξίμου για τον Γεραπετρίτη;


Οι παροικούντες την δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ υποστηρίζουν πως πίσω από το ψευδώνυμο “Θανάσης Κ.” του άρθρογράφου της ιστοσελίδας Dailypost.gr (του δημοσιογράφου και διευθυντή του Action24TV Γιώργου Κουβαρά) κρύβεται πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά. Ο ίδιος αρθρογράφος μέχρι πρότινος δημοσίευε κείμενά του στην.. “φιλοσαμαρική” ιστοσελίδα Antinews.gr απ΄όπου και αποχώρησε.
Κάποιοι υποστηρίζουν πως η αποχώρηση από την δεύτερη ιστοσελίδα έγινε επειδή άπαντες την ταύτιζαν με τον πρώην πρωθυπουργό και έβλεπαν πίσω από αυτή ένα σχέδιο υπονόμευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
O Θανάσης Κ. επιστρέφει τώρα μέσω της dailypost.gr και ασκεί δριμεία κριτική στον υπουργό Επikρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη για την δήλωσή του ότι “η κόκκινη γραμμή με το Oruc reis ειναι τα έξι μίλια”, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο κυβερνών κόμμα και σκληρή κριτική από τα κόμματα της ανιτπολίτευσης.
Και το όνομα αυτού;
Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως ο Θανάσης Κ. είναι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης. Υπουργός Επικρατείας στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ένας ευφυής δημοσιολόγος και αναλυτής, στενός φίλος και εξ απορρήτων συνεργάτων του Αντώνη Σαμαρά έως και σήμερα. Και πολλοί αξιολογούν πως το άρθρο είναι και μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου με αποστολέα τον πρώην πρωθυπουργό. -πηγή: libre