ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Το "διαζύγιο" Μουτσινά με το Open και οι ρήτρες...

O Nίκος Μουτσινάς ήταν από τους λίγους στο Open που έφερνε τηλεθέαση με την εκπομπή του αλλά παρόλα αυτά θεωρείται οριστική η μετακόμισή του στον ΣΚΑΪ και το μόνο που απομένει είναι να βγει η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό του Φαλήρου. Κι αυτό γιατί παρά το γεγονός ότι έγιναν αρκετές συναντήσεις του Ν. Μουτσινά με τα στελέχη του OPEN, οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε..
συμφωνία κι έτσι ο παρουσιαστής, όπως αναφέρει το zappit, αποχωρεί από το κανάλι της Παιανίας.
Ομως, όπως γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στο περιοδικό Τηλέραμα, το διαζύγιο δεν θα είναι βελούδινο, καθώς το συμβόλαιο με το OPEN ήταν για δύο χρόνια, περιλαμβάνοντας και την επόμενη σεζόν. Πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του παρουσιαστή υποστηρίζουν πως υπάρχουν… παραθυράκια στη συμφωνία και έτσι δεν θα αναγκαστεί να πληρώσει τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ που είναι η ρήτρα σπασίματος.
Ο Νίκος Μουτσινάς, λοιπόν, την καινούρια σεζόν θα διασκεδάζει κάθε μεσημέρι τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ελπίζοντας ότι η εκπομπή του θα συνεχίσει να σημειώνει τις ίδιες υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.