ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Για πες μας Κυρανάκη, τι είναι ο κομμουνισμός;..

ΒΙΝΤΕΟ

Μαθήματα πολιτικής επιστήμης και κοινωνικής θεωρίας παρέδωσε στο κανάλι «One», ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
«Τι είναι κομμουνισμός;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Νομίζω ότι θα πρέπει να ρωτήσετε έναν κομμουνιστή κυρίως για το τι είναι κομμουνισμός. Ας προσπαθήσουμε..
να τον ορίσουμε: Κομμουνισμός καταρχάς δεν είναι δημοκρατία. Είναι ένα ολοκληρωτικό καθεστώς όπου δεν έχεις δικαίωμα να εκφράσεις ελεύθερα την άποψή σου, δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις ελεύθερα αυτό που θέλεις και ονειρεύεσαι, πρέπει να είσαι ο ίδιος, να έχεις ταβάνι, και πρέπει να ακούς τα πρέπει και να τα ακολουθείς. Αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό ο κομουνισμός και νομίζω ότι είμαστε πολύ τυχεροί που δεν ανήκουμε σε μια τέτοια χώρα».



Ανάλογα είχε απαντήσει ο Μιχάλης Καραμάνος - Καραμαζόφ (Φώτης Πολυχρονόπουλος) στο ίδιο ερώτημα «τι είναι κομμουνισμός;» που του απηύθυνε ο ταγματάρχης, Φον Κανάρης (Χρήστος Βαλαβανίδης) στη «Λούφα και Παραλλαγή»...
«Για πες Καραμαζόφ, τι είναι κομμουνισμός;»...



- πηγή tvxs.gr