ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Δύσκολοι καιροί για (σοβαρούς) δημοσιογράφους

Το νέο επικοινωνιακό δίδυμο του Τσίπρα

Ο Νίκος Ανδριόπουλος και ο Ανδρέας Μπελεγρής – αναφέρουν “ΤΑ ΝΕΑ”, θα ειναι το νέο επικοινωνιακο δίδυμο στο γραφείο Τύπου του Αλεξη Τσιπρα.
Oπως αναφέρει το enimerosi24:
Πρόκειται για εξαίρετους δημοσιογράφους, ικανούς, σοβαρούς και κυρίως με ανοιχτά μυαλά! Νεοι άνθρωποι,..
μορφωμένοι, με αναλυτική σκέψη και πολιτική παιδεία. Η καλύτερη επιλογή για τη νεα εποχή που επιχειρεί να χαράξει για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κεντροαριστερά ο Αλέξης Τσιπρας!
Σημειώνεται οτι ο Νίκος Ανδριόπουλος τα τελευταία χρόνια ήταν στην επικοινωνιακή ομάδα του Μαξιμου, ενώ ο (και συγγραφέας) Ανδρέας Μπελεγρής μετά το πέρασμα του απο το πολιτικό ρεπορτάζ στις εφημερίδες “ΘΕΜΑ”, “ΑΥΓΗ” κλπ, μεταπήδησε στο επικοινωνιακό επιτελείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης (του ΣΥΡΙΖΑ) Γιάννη Δραγασάκη.

ΥΓ1: Πάντως οι zoornalistas θα συμβούλευαν γενικώς -και όχι ειδικά τους δύο προαναφερόμενους- τους ικανούς και ανοιχτόμυαλους δημοσιογράφους να αφήσουν τα γραφεία Τύπου και τις συμβουλές επικοινωνίας σε πολιτικούς και να επιστρέψουν στο μάχιμο ρεπορτάζ που γνωρίζουν πολύ καλά. Βέβαια θα πρέπει να υπάρχουν και τα (σοβαρά) Μέσα για να υπηρετήσει κάποιος το ρεπορτάζ και κυρίως να πληρώνεται γι΄αυτό.

ΥΓ2: Δύσκολοι καιροί για σοβαρούς δημοσιογράφους...