ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Το τελευταίο φύλλο του ΕΘΝΟΥΣ



 Αυτό είναι το τελευταίο φύλλο της ημερήσιας έκδοσης της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ (υπάρχει και σχετικό «χτυπημα» στην πρώτη σελίδα).
Με μία ανακοίνωση της εταιρείας DIMERA συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη χθες έγινε γνωστό ότι αναστέλεται η κυκλοφορία της καθημερινής έκδοσης του ΕΘΝΟΥΣ.
Και οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι για μία ακόμα φορά με το φάσμα της ανεργίας αφού είναι οι ίδιοι που πριν από δύο χρόνια, περίπου, έχασαν όλα τα εργασιακά τους δικαιώματα, δεδουλευμένα, αποζημιώσεις και κόπους μιας ζωής, με το κλείσιμο..
της εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ, στην οποία ανήκε ο ιστορικός τίτλος της εφημερίδας «Έθνος».
Θυμίζουμε οτι  η ΕΣΗΕΑ ζητεί από την εργοδοσία να σεβαστεί και να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας των δημοσιογράφων, μεταφέροντάς τους στα άλλα μέσα του Ομίλου ενώ κάλεσε τους εργαζόμενους σε συνέλευση σήμερα Τρίτη, 30 Ιουλίου και ώρα 10.30’ π.μ. στα γραφεία, επί της οδού Ακαδημίας 20 (Αίθουσα 3ου ορόφου), προκειμένου από κοινού να δράσουν προκειμένου να διαφυλαχθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων και ν΄ αποφασιστεί η περαιτέρω στάση τους.

- διαβάστε: Αναστάτωση στα media του Σαββίδη  / Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους - Κίνητρα για εθελουσία