ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

O Αδωνις και η «αντισυστημική» Γιάννα

«Δεν έχει πλάκα ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη είναι αντισυστημική; Οτι ένας άνθρωπος που είναι δισεκατομμυριούχος και ζει τη μισή ζωή του στο Γκστάαντ και την άλλη μισή στον Πύργο στο Λονδίνο και στο ενδιάμεσο κάνει μια βόλτα στην Αράχωβα για να ξεσκάσει, δηλώνει ότι θα ψηφίσει Τσίπρα γιατί δεν τον φοβάται και δηλώνει αντισυστημική;»
«Απ’ ό,τι μαθαίνω, ο γιος της.. κάνει μεγάλη εκστρατεία στο Χάρβαρντ, με διάφορα άλλα φτωχόπαιδα των λαϊκών συνοικιών. Μάχονται για το κατώτατο εισόδημα και τη φτώχεια, σκληρά. Έχουν ταράξει το αμερικανικό κατεστημένο αυτοί οι αντισυστημικοί!»
«Είναι ένα πρόσωπο που θέλει να παίζει στο νέο σκηνικό, διότι όταν έχεις δηλώσει πριν τις εκλογές ότι θα ψηφίσεις τον ΣΥΡΙΖΑ και θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσδοκάς σε κάποιου είδους πρόσβαση. Η εικόνα της Γιάννας Αγγελοπούλου να δηλώνει "απέναντι στο σύστημα" και ότι θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, με συγχωρείτε ξεπερνάει... είναι, Πιραντέλο, Ιονέσκο, είναι Μίστερ Μπιν… Ολα μαζί, είναι πέραν των ορίων!»
(Άδωνις Γεωργιάδης ''ΒΗΜΑ FM 99,5" Οκτώβρης 2014)