ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Καλοκαιρινά ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα όλο τον Αύγουστο

Καλοκαιρινά ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (91,6 και 105,8) και όλο τον Αύγουστο, καθώς συνδυάζει μέσα από την αναπροσαρμογή -λόγω καλοκαιριού- ενημέρωση, καλή μουσική και πολιτισμό.
Με συνεχή αναλυτικά Δελτία Ειδήσεων όλο το 24ωρο (ανά μία ώρα), με ειδικές ενημερωτικές εκπομπές και εκπομπές.. επικαιρότητας, με συνεχείς ανταποκρίσεις από την Ελληνική Περιφέρεια, καθώς και με πολλή και καλή μουσική το Πρώτο Πρόγραμμα δίνει τον δικό του τόνο στο ελληνικό καλοκαίρι τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα.
Μέχρι το απόγευμα το Πρώτο Πρόγραμμα κρατάει έναν κορμό ενημερωτικών εκπομπών και εκπομπών επικαιρότητας και μετά ανοίγει τις συχνότητές του στον πολιτισμό και σε καλή επιλεγμένη ελληνική και ξένη μουσική με δικές του μουσικές παραγωγές και μουσικές συνεργασίες με παραγωγούς της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Με swing, τζαζ, ethnic, rock, έντεχνο ελληνικό τραγούδι, λαϊκά, ρεμπέτικα, αλλά και κλασική μουσική το Πρώτο Πρόγραμμα δίνει ρυθμό στο καλοκαίρι.
Καλοκαίρι με ενημέρωση, πολιτισμό και καλή μουσική στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ