ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΠΑΟΚ - Άγιαξ αποκλειστικά στο Open

To πιο σημαντικό ποδοσφαιρικό ματς εξασφάλισε το Open μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Την προσεχή Τρίτη 6 Αυγούστου θα μεταδώσει απευθείας από την Τούμπα το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ!
Η τύχη έφερε στον δρόμο των νταμπλούχων Ελλάδας προς του ομίλους του Champions League τον πιο ισχυρό αντίπαλο, τον Άγιαξ, που πέρσι άφησε με το στόμα ανοιχτό όλη την Ευρώπη φτάνοντας λίγα…
δευτερόλεπτα από την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Όμως, ο αήττητος πρωταθλητής Ελλάδας είναι πανέτοιμος να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που του αναλογούν και, αρχής γενομένης από το ματς της Τούμπας, να παλέψει για την πρόκριση κόντρα στην ομάδα-μοντέλο των Ολλανδών.
Δείχνοντας αντανακλαστικά αλλά και αξιοσημείωτη συνέπεια στην παρουσία του καναλιού σε μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα (αγώνες Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Ρεάλ- Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο Ισπανίας, Μπόκα-Ρίβερ στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες κλπ) το Οpen εξασφάλισε άλλο ένα τηλεοπτικό ματς-«φιλέτο» που αναμένεται να παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι.
To σπουδαίο ματς θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά με εικόνα HD από το Open την Τρίτη 6/8 στις 20:00, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου, με τους Γρηγόρη Ατρείδη και Αλέξανδρο Ξενικάκη στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας.