ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Στους 42 βαθμούς θα «σκαρφαλώσει» ο υδράργυρος

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν στη χώρας μας από σήμερα Πέμπτη, έως και το Σάββατο, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Πιο αναλυτικά:
Σήμερα Πέμπτη, η θερμοκρασία θα φτάσει στην ηπειρωτική Ελλάδα στους 36 με 38 και στη νησιωτική..
χώρα στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.
Αύριο Παρασκευή, η θερμοκρασία θα φτάσει στην ηπειρωτική Ελλάδα στους 38 με 39 και στη νησιωτική στους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.
Το Σάββατο, η θερμοκρασία θα παραμείνει σε όλη τη χώρα σε υψηλά επίπεδα και στη Θεσσαλία, τη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία και την ανατολική Πελοπόννησο, θα φτάσει κατά τόπους τους 40 με 41 και πιθανόν στη Θεσσαλία στους 42 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία, το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη βόρεια Ελλάδα, κυρίως στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα βορειότερα τμήματα του Αιγαίου. Τα φαινόμενα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους έντονα.
Από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, στο Ιόνιο και βαθμιαία στην ηπειρωτική Ελλάδα και το βόρειο Αιγαίο θα επικρατήσουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι.
Την Κυριακή, προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας, κατά 4 με 6 βαθμούς Κελσίου περίπου.