ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Περί «Έθνους»

Εκλεισε λοιπόν το ημερήσιο "Εθνος" του Ιβάν Σαββίδη, υπακούοντας στο νόμο της αγοράς: Ο,τι δεν πουλάει, φεύγει απο την... βιτρίνα του καταστήματος! Δυστυχώς το έγκλημα συνετελέσθη εν τη γενέσει του- αφου παραχωρήθηκε το management της εφημερίδας σε Ομιλο με ειδίκευση..
σε αθλητικά, γυναικεία και ανδρικά sites και τα στελέχη που ανέλαβαν αρχικά να τρέξουν το εγχείρημα δεν είχαν το όραμα, την στόχευση, τις απαιτούμενες γνώσεις και το ταλέντο.
Δεν είχαν δηλαδή τίποτα από όλα αυτά που χρειάζονταν για να δημιουργήσουν και να διευθύνουν μια ιστορική εφημερίδα που την δεκαετία του 80 εβαλε "φωτιά" στα περίπτερα ως tabloid... παντός καιρου, έχοντας στο τιμόνι της τον αείμνηστο Αλέξανδρο Φιλιπόπουλο. Δεν ακουσαν τα αφεντικά της Dimera τις εισηγήσεις των νουνεχών για restart με νέα πρόσωπα, νέο σχεδιασμό και επαναστατική δομή εστω και με αιματηρές περικοπές για να επιζήσει το φύλλο.
"Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι" αποφάσισαν οι τεχνοκράτες, σε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη για επαγγελματίες δημοσιογράφους.
Θ.Ζ. (αναγνώστης)