ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

H εκτόξευση του δορυφόρου Hellas Sat 4

Η Ελλάδα στο Διάστημα. Η χώρα μας μπαίνει στην επόμενη γενιά της τεχνολογίας. Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 22:15, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, τη διαδικασία εκτόξευσης στο Διάστημα, του δορυφόρου Hellas Sat 4.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, που παρουσιάζει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις με το.. κοσμοδρόμιο στη Γαλλική Γουιάνα. Επίσης, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αντίστροφη μέτρηση και την εκτόξευση του δορυφόρου από τον τεράστιο πύραυλο Αριάν 5.
Στο στούντιο, ειδικοί επιστήμονες αναλύουν τη διαδικασία της εκτόξευσης και εξηγούν πώς πρόκειται να αλλάξει η καθημερινότητά μας: βελτιωμένες επικοινωνίες, ταχύτερο ίντερνετ και ασφαλείς στρατιωτικές συνδιαλέξεις από έναν δορυφόρο που θα καλύπτει την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
Αρχισυνταξία: Βενιζέλος Λεβεντογιάννης
Έρευνα-ρεπορτάζ: Χαρά Γιαννοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Άλεξ Δημητριάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μητσιώνης