ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη συμπεριφορά Πολάκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει, για άλλη μια φορά, τη συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη έναντι δημοσιογράφων που είχαν, λέει, την «ατυχή»… ιδέα να του θέσουν ερωτήσεις για θέματα της δικής του αρμοδιότητας. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Φαίνεται ότι ο κύριος υπουργός επιθυμεί μόνο ερωτήσεις a la carte και όχι..
δημοσιογραφικές και αν κάποιος συνάδελφος του υποβάλει μια μη αρεστή ερώτηση θα βρεθεί αντιμέτωπος με ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ επισημαίνει για άλλην μια φορά, ότι η ελεύθερη άσκηση της δημοσιογραφίας είναι θεμέλιο της δημοκρατίας. Και ο μόνος τρόπος άσκησης της δημοσιογραφίας είναι με την αναζήτηση της αλήθειας, μέσω ερωτήσεων, όπως τις αντιλαμβάνεται ο κάθε δημοσιογράφος. Οι ύβρεις και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, δεν είναι ανεκτοί ούτε από τους συναδέλφους, ούτε από το Σωματείο».
- διαβάστε τι λέει ο Π. Πολάκης και δείτε ολόκληρο το βίντεο ΕΔΩ για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη