ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ο Τζόκοβιτς άνοιξε εστιατόριο για άστεγους και άπορους

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, o σέρβος τενίστας που την Κυριακή σήκωσε την κούπα στο Australian Open, άνοιξε εστιατόριο στη πατρίδα του, προσφέροντας δωρεάν φαγητό σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Δηλαδή σε άπορους και άστεγους. Θα έχει «οικογενειακή» κουζίνα και σπιτικά φαγητά. «Τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα για μένα, πλέον έχω τόσα που μπορώ να ταΐσω όλη τη Σερβία», είπε.. χαρακτηριστικά ο 32χρονος άσος.
Δεν ξεχνάει την πατρίδα του ο Νόβακ Τζόκοβιτς και βοηθάει τους συμπατριώτες του με το σύνθημα: «Δώσε πίσω στη Σερβία ό,τι σου έδωσε η Σερβία». Ο αστέρας του τένις, που έχει κατακτήσει 15 Grand Slam, τόνισε πως μ’ αυτή τη ενέργειά του θέλει να ευχαριστήσει και όλον τον κόσμο που τον υποστηρίζει. Ο 32χρονος αθλητής έχει στην κατοχή του άλλα δυο εστιατόρια: το 2009 άνοιξε στο Βελιγράδι το «Novak» και στο Μόντε Κάρλο, όπου ζει η οικογένειά του το «Eqvita».