ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Χειροπέδες σε γιατρό που πήρε τρία «φακελάκια» από καρκινοπαθή

Xειροπέδες σε μεγάλο γιατρό της Αθήνας έβαλαν αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων.
Ο 50χρονος γιατρός -ο οποίος είναι αναπληρωτής καθηγητής χειρουργικής, εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο της πρωτεύουσας και έχει το γραφείο του στο Κολωνάκι- φέρεται να ζήτησε από ασθενή όχι ένα, αλλά τρία φακελάκια.
Σύμφωνα με την καταγγελία του ασθενούς..
ο γιατρός του ζήτησε το πρώτο φακελάκι τον Ιούνιο οπότε και υποβλήθηκε στην πρώτη χειρουργική επέμβαση στο παχύ έντερο, καθώς διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο.
Το δεύτερο φακελάκι του το ζήτησε στην επόμενη χειρουργική επέμβαση στην οποία τον υπέβαλε και το τρίτο όπου ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σε επίσκεψη του ασθενούς, λέγοντας του ότι από την δεύτερη επέμβαση εκκρεμεί να του δώσει το ποσό των 600 ευρώ. Συνολικά, σύμφωνα την καταγγελία είχε δώσει στον εν λόγω γιατρό το ποσό των 2.650 ευρώ.
Με βάση έγκυρες πληροφορίες τη Δευτέρα ο ασθενής εμφάνισε αιμορραγία και έτσι πήγε στο νοσοκομείο όπου εργάζεται ο συγκεκριμένος γιατρός, με την συμπεριφορά του επειδή δεν του είχε δώσει το τρίτο φακελάκι να εξοργίζει τον ασθενή όχι μόνο για τον τρόπο μεταχείρισής του, αλλά και για την αδιαφορία του να επιδείξει ενδιαφέρον για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, αρχικά η επιχείρηση για την σύλληψη του μεγαλογιατρού οργανώθηκε για την Τετάρτη, όμως ένα χειρουργείο που είχε τον καθυστέρησε και έτσι το ραντεβού μετατέθηκε για την Πέμπτη. Λίγα λεπτά αφότου παρέλαβε το φακελάκι με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων μπήκαν μέσα στο γραφείο του στο νοσοκομείο και τον συνέλαβαν.
- από ρεπορτάζ της Ευλαμπίας Ρέβη στο «Εθνος»