ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

«Ο Μητσοτάκης έχει πλήρη άγνοια για τη διεθνή εικόνα του...»

Μαξίμου: Αν άκουγε τα σχόλια των Ευρωπαίων...

«Ο κος Μητσοτάκης μάλλον έχει πλήρη άγνοια της εικόνας που έχει δώσει με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών στη διεθνή κοινή γνώμη και στους ευρωπαίους ηγέτες, τόσο ο ίδιος και το κόμμα του όσο και οι βίαιες ενέργειες των ταγμάτων εφόδου στο ελληνικό κοινοβούλιο που έδωσαν τον τόνο κατά το τελευταίο συλλαλητήριο». Αυτό..
αναφέρουν κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη που νωρίτερα είχε δηλώσει:
 «Ο κ. Τσίπρας τόλμησε να προσβάλει ξανά τους Έλληνες. Χαρακτήρισε, όχι μόνο ως ακροδεξιούς, αλλά και ως μη σκεπτόμενους όλους όσοι  αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών. Το έκανε, δε, με θράσος και ανευθυνότητα μπροστά σε ξένους ηγέτες. Στον κ. Ζάεφ όμως που επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία δεν βρήκε κουβέντα να πει.»
Από το Μέγαρο Μαξίμου συνεχίζοντας επεσήμαναν: «Αν οι κάμερες κατέγραφαν χθες και τα off the record σχόλια των ευρωπαίων ηγετών επ' αυτών, ίσως και να συνειδητοποιούσε τη ζημιά που έχει κάνει τόσο στη παράταξή του όσο και στη χώρα. Και αν δε μας πιστεύει, ας πάρει μια γεύση ακούγοντας τις σημερινές επίσημες δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη, που ως γνωστόν δεν ανήκει στην Αριστερά...»