ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

«Όχι στις επιθέσεις και διώξεις εργαζόμενων της ΕΡΤ»

Λάβαμε και δημοσιεύουμε καταγγελία από το "Μέτωπο για την Ανατροπή στα ΜΜΕ":

"Το Μέτωπο για την Ανατροπή καταγγέλλει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, μέλος του τομέα Υγείας του κόμματος, πρώην διοικητή του νοσοκομείου «Ελπίς» και αρθρογράφο του Capital.gr, Θεόδωρο Γιάνναρο για τις ανοιχτές και δημόσιες απειλές που
εξαπέλυσε στην κοινωνική δικτύωση εναντίον του δημοσιογράφου της ΕΡΤ3, Στέλιου Νικητόπουλου (φωτογραφία).
Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας έγραψε απευθυνόμενος στον συνάδελφο: «Σε λίγο θα ψάχνεις δουλειά κάπου ψηλά στις Άνδεις που θα κρύβεσαι, παρέα με πράσινες μαϊμούδες... Get ready... Προς πληροφόρησή σου πάντως... τους προδότες τύπου Μαδούρο και τους ντόπιους ή «αλλοδαπούς» φίλους του, η ιστορία τους στήνει στα 11 βήματα και πατάει τη σκανδάλη!».
Το Μέτωπο για την Ανατροπή θεωρεί ότι η απειλή απόλυσης, εργασιακής και πολιτικής δίωξης, που φτάνει στο σημείο φυσικής εξόντωσης του συναδέλφου, αφορά το σύνολο των εργαζομένων, καθώς και την ανεξάρτητη δημοσιογραφία και την ελευθερία της έκφρασης.
Όπως αφορούν ολόκληρη την κοινωνία, όλα τα γεγονότα που προστίθενται σε περιστατικά συντονισμένης επίθεσης ενάντια στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και στην ΕΡΤ, και απειλών για νέο «μαύρο» από την ΝΔ - τα οποία και πρέπει να αποκρουστούν.
Καλούμε τις συνδικαλιστικές ενώσεις και τη διοίκηση της ΕΡΤ να πάρουν θέση και να καταδικάσουν τη θρασύδειλη και μισαλλόδοξη επίθεση του στελέχους της ΝΔ."