ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Εκκίνηση από τη Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων...

...για τη νέα έκθεση στο Μετρό 

Όλες και όλοι έτοιμοι στη γραμμή εκκίνησης για τη νέα έκθεση της Λέσχης των Ελλήνων Γελοιογράφων. Το ετήσιο ραντεβού στον φιλόξενο και εντυπωσιακό χώρο του Μετρό στο σταθμό «Σύνταγμα» προγραμματίστηκε φέτος για τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019.
Η χρονιά με τις τρεις κάλπες μας φέρνει φέτος πιο νωρίς στην..
«επόμενη στάση» της Λέσχης. Για το μετέωρο βήμα των προσφύγων μιλήσαμε στους 180.000 επισκέπτες της έκθεσης το 2016. Την επόμενη χρονιά, το 2017, μας απασχόλησε η προβληματική και η προβληματισμένη γλυκιά Ευρώπη. Καλεσμένους -λόγω Brexit- είχαμε τους Βρετανούς γελοιογράφους.
Τον χρόνο που πέρασε, το 2018, μας απασχόλησαν τα παράπλευρα κέρδη από το αίμα των θυμάτων του πολέμου σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Καλεσμένους είχαμε τους Πορτογάλους συναδέλφους μας.
Το φετινό θέμα απασχολεί τον κόσμο εδώ και πολλούς αιώνες: Είναι η Δημοκρατία. Θα τη δούμε από όλες τις πλευρές της και θα έχουμε μαζί τους Ιταλούς συναδέλφους μας.
Για τη νέα έκθεση πήραμε θέση στη γραμμή εκκίνησης. Η 1η Απριλίου είναι ύστερα από δυο ολόκληρους μήνες αλλά οι προετοιμασίες απαιτούν πολύ χρόνο και περισσότερο κόπο για να είμαστε άψογοι στη νέα συνάντηση.


Στη βασική φωτογραφία όσοι συγκεντρωθήκαμε στα γραφεία μας στην Ένωση Συντακτών, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 για την κοπή της πίτας: Όρθιοι, από αριστερά: Τάσος Αναστασίου, Στάθης, Κώστας Σκλαβενίτης, Soter, Ιάκωβος Βάης, Πάνος Μαραγκός (Πρόεδρος της Λέσχης), Έφη Ξένου, Δημήτρης Γεωργοπάλης, Παναγιώτης Μητσομπόνος, Χρήστος Ζωίδης (πίσω) Σπύρος Δερβενιώτης, Μιχάλης Κουντούρης, Γιάννης Ιωάννου. Κάτω, από αριστερά: Πέτρος Ζερβός, John Antono, Αλέξια Οθωναίου, Soloup, Πάνος Ζάχαρης Παναγιώτης Μήλας, Μαρία Τζαμπούρα.
Παναγιώτης Μήλας / catisart