ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Από το ξημέρωμα στο Ραδιομέγαρο ο Γιάννης Σμυρλάκης

Από τα χαράματα της Παρασκευής ανέβηκε στο Ραδιομέγαρο της Μεσογείων o δημοσιογράφος Γιάννης Σμυρλάκης για να ενημερωθεί και να αναλάβει τη Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην ΕΡΤ. Ο μέχρι πρότινος διευθυντής σύνταξης στην Εφημερίδα των Συντακτών αποχαιρέτησε χθες τους συναδέλφους του στην Κολοκοτρώνη 8. O Σμυρλάκης..
θα συνεργαστεί στενά με τον Νίκο Μερτζάνη, σύμβουλο και εντεταλμένο διευθυντή ενημέρωσης και τον Μπάμπη Παπαδάκη, διευθυντή σύνταξης της δημόσιας τηλεόρασης. 
***
Ιστορική μέρα η σημερινή για την ΕΡΤ (πέρα από την άφιξη Σμυρλάκη) καθώς από σήμερα θα εκπέμπει και πάλι αυτόνομα χωρίς τη Digea εξοικονομώντας πόρους 1,6 εκ ευρώ. Στο ert master control room ο Ν. Παππάς και ο Λ. Κρέτσος έκαναν το “switch on”.
 ***
Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Ν. Παππάς ευχαρίστησε εκ μέρους της κυβέρνησης τη διοίκηση και το προσωπικό της ΕΡΤ- ιδιαίτερα τους εναερίτεςκαι τους συντηρητές δικτύου- που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να αναπτύξουν το αυτόνομο ψηφιακό δίκτυο της ΕΡΤ με 85 αναμεταδότες και πομπούς.
***
Και επίσημα ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την αλλαγή στην ώρα μετάδοσης του κεντρικό δελτίου ειδήσεων του σταθμού: "Από Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ θα μεταδίδεται στις 19:30. Με άμεση και ψύχραιμη καταγραφή όλων όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ανάλυση και προσέγγιση ουσίας οι Ειδήσεις του ΣΚΑΪ σε νέα ώρα".
***
Στον Alpha αναζητούν, λέει, αντικαταστάτη του Βασίλη Παπαδρόσου για να αναλάβει τη διεύθυνση του ενημερωτικού τμήματος του σταθμού. Μετά την αποχώρηση Παπαδρόσου με προορισμό τον ΣΚΑΪ η διοίκηση του καναλιού είχε αναθέσει (προσωρινά) την Διεύθυνση Ειδήσεων στην Αρτεμι Δήμου.