ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Διεργασίες στην ΕφΣυν για τον (νέο) διευθυντή σύνταξης

Αρχισαν οι διεργασίες για την πλήρωση της θέσης του διευθυντή σύνταξης στην Εφημερίδα των Συντακτών μετά την αποχώρηση του Γιάννη Σμυρλάκη που από αυτή την Παρασκευή (1η Φεβρουαρίου) αναλαμβάνει τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην ΕΡΤ (δείτε ΕΔΩ).
***
Η θέση του Γιάννη Σμυρλάκη στην ΕφΣυν αναμένεται να καλυφθεί άμεσα και εκ των ενόντων με κάποια εσωτερική μετακίνηση..
Ηδη ακούγονται ονόματα δημοσιογράφων στην Κολοκοτρώνη που μπορούν (αλλά δεν θέλουν) να αναλάβουν τη διεύθυνση σύνταξης.
***
Ερώτηση σχετικά με τη διανομή Τύπου που αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται από το μοναδικό πρακτορείο που έχει απομείνει, το "Άργος", καθώς και την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι της "Ευρώπης"κατέθεσαν στη Βουλή προς την υπουργό Εργασίας οι βουλευτές του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος, Ι. Γκιόκας, Χρ. Κατσώτης και Ι. Δελής.
***
Η Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ, ανακηρύσσει υποψήφιο για τη θέση του εκπροσώπου στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, των συντακτών που εργάζονται στον ραδιοσταθμό «REAL FM 97,8» τον δημοσιογράφο Ιωάννη Μύττη. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί, στην Ακαδημίας 20, (3ος όροφος), την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.
***
Το ενημερωτικό του προφίλ ενισχύει ο ΣΚΑΙ και από τον Φεβρουάριο εντάσσει στο πρόγραμμα του μια νέα πολιτική εκπομπή την παρουσίαση της οποίας αναλαμβάνει η Νίκη Λυμπεράκη. Η εκπομπή θα ειναι βραδυνή και θα μεταδίδεται μια φορά την εβδομάδα.