ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Στην Ελλάδα πωλούνται περισσότερες Mercedes από Fiat

Χαράς ευαγγέλια θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στην Ελλάδα το 2018 καθώς και ο 11ος μήνας του έτους που διανύουμε έκλεισε με θετικό πρόσημο έστω και μονοψήφιο.
O Νοέμβριος αποδείχθηκε ένας εξαιρετικός μήνας για τις πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων με την αγορά να καταγράφει άνοδο 6,5% και να ανέρχεται σε 6.944 μονάδες..
έναντι 6.523 ομάδων τον αντίστοιχο μήνα του 2017.
Πάντως το εντυπωσιακό εύρημα στις πωλήσεις νέων ΙΧ τον Νοέμβριο αφορά στην Mercedes η οποία πραγματικά αποδείχθηκε ότι είναι η αγαπημένη εταιρεία των Ελλήνων καταναλωτών.
Ωστόσο το περίεργο είναι πως εν μέσω οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα τον 11ο μήνα πουλήθηκαν περισσότερες Mercedes απ’ ότι Ford, Fiat, Ηyundai, Skoda, Renault, Dacia, κ.ά. φίρμες οι οποίες διαθέτουν πολύ φθηνότερα μοντέλα.
Και μην υποθέσει κανείς πως πουλήθηκε μονοψήφιος ή διψήφιος αριθμός Mercedes γιατί θα κάνει μεγάλο λάθος καθώς η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία πούλησε 381 κομμάτια εκ των οποίων τα 200 σε ιδιώτες καταναλωτές και βρέθηκε στην 7η θέση του πίνακα των πωλήσεων για το μήνα Νοέμβριο.
- από ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews (ολόκληρο ΕΔΩ)