ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Τέλος ο Ανδρέας Λουκάκος από τη Lifo

Μετά από 42 εβδομάδες, κλείνει ο κύκλος της στήλης Sweet Nothing του Ανδρέα Λουκάκου στη Lifo. Ο ίδιος έγραψε περιπαικτικά, όπως συνηθίζει, στο fb: "Ευχαριστώ τους ανθρώπους του περιοδικού για τον χώρο που μου έδωσαν, όσους ξοδεύατε λίγο από τον χρόνο σας για να διαβάζετε αυτά τα κάπως χαοτικά κείμενα που έγραφα και όσους έβαζαν απλά λάικ ή καρδούλα χωρίς να έχουν διαβάσει το κείμενο,..
είναι καλό κόλπο αυτό, το κάνω κι εγώ καμιά φορά. Σας δώνω την αγάπη μου και άλλα τέτοια ωραία πράματα.
*** 
Ο πιο διαχρονικός ανδρικός ανδρικός τίτλος παγκοσμίως επιστρέφει στην Ελλάδα μέσα από μια ειδική, συλλεκτική έκδοση. Το Playboy μεγαλύτερο αντρικό περιοδικό από τις 15 Δεκεμβρίου επανακυκλοφορεί με την εφημερίδα Παραπολιτικά.Το Σάββατο 15/12 μαζί με την εφημερίδα Παραπολιτικά και στη συνέχεια στα περίπτερα όλης της χώρας.
***
«Το κανάλι κλείνει. Δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε μετά την 1η Ιανουαρίου. Το πρόστιμο των 150.000 ευρώ από το ΕΣΡ μας οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού». Αυτό είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης από τη συχνότητα του ΑΡΤ και πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες, ενώ υποστήριξε πως διώκεται από την κυβέρνηση για τις ιδέες του. Το πρόστιμο του ΕΣΡ επεβλήθη για το χυδαίο γκάλοπ για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου...
***
«Σάρωσε» το Άρης – ΠΑΟ. Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για τον αγώνα μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της Super League την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. Η ζώνη 19.00 – 21.00 της ΕΡΤ1, κατά την οποία μεταδόθηκε ο αγώνας, σημείωσε μέσο τηλεμερίδιο 22,5% (967.119 τηλεθεατές κατά μέσο όρο), αγγίζοντας ακόμα και το 27,6%. Το μέσο τηλεμερίδιο για τους άνδρες 25-44 ετών έφτασε το 26,8%, ενώ τη ζώνη παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 2.043.882 τηλεθεατές.