ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Όταν ο Μητσοτάκης απειλεί τον Μαρινάκη και τη… Ντόρα!

Την πρώτη φορά είναι αδιάφορο, τη δεύτερη σύμπτωση. Την τρίτη κάτι συμβαίνει. Ο λόγος για τις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με το Συγκρότημα Μαρινάκη και ας τα δούμε και τα τρία:
Το πρώτο: Το τελευταίο διάστημα από τον σκληρό πυρήνα του ΔΟΜ διατυπώνονται ακόμη και υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί για τον πρόεδρο της ΝΔ, όπως και..
ευθείες βολές εναντίον ενός εκ των πορτ παρόλ του και εμμέσως κατά του αντιπροέδρου του.
Το δεύτερο: Από το τέλος της περασμένης εβδομάδας τα πρωτοσέλιδα των «Νέων» έχουν αμβλύνει την αντιπολιτευτική τους διάθεση- μέχρι και κυβερνητικά μέτρα προβάλλουν. Την ίδια στιγμή ο εμβληματικός Αντώνης Καρακούσης διατυπώνει από το «Βήμα» προβληματισμούς για τις νεοδημοκρατικές επαγγελίες.
Το τρίτο: Ο πρόεδρος της ΝΔ δίνει μια συνέντευξή στους Financial Times και λέει ότι «θα βάλει τέλος στη «διαπλοκή» πολιτικών παραγόντων με πλούσιους επιχειρηματίες που αγοράζουν μιντιακούς ομίλους και ποδοσφαιρικά σωματεία και τα χρησιμοποιούν ως εργαλεία για να τύχουν πολιτικής εύνοιας».

- από εκτενές κείμενο του Γιώργου Λακόπουλου στο Ανοιχτό Παράθυρο (ολόκληρο ΕΔΩ)