ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Τα περιοδικά των εφημερίδων ανοίγουν και... παντοπωλεία

Το περιοδικό Γαστρονόμος της «Καθημερινής» εγκαινίασε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου το πρώτο του κατάστημα, το οποίο λειτουργεί μέσα στον Σκλαβενίτη στο εμπορικό κέντρο Avenue, με προοπτική για περαιτέρω ανάπτυξη και άλλων σημείων πώλησης. Η (πολύ καλή ιδέα) που γεννήθηκε εντός της εφημερίδας «Καθημερινή» είναι να δημιουργηθεί ένα βήμα για τους μικρούς παραγωγούς που συναντούν οι άνθρωποι του Γαστρονόμου κατά την έρευνά τους στον..
χώρο των τροφίμων όλα αυτά τα χρόνια και να στηρίξουν την προσπάθειά τους.
Στα εγκαίνια του καταστήματος οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά από τα προϊόντα που φιλοξενούνται στου Σκλαβενίτη, μέσα από δημιουργίες που έφτιαξαν, ειδικά για την περίσταση, ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας και ο Έλληνας Chef Patissier Στέλιος Παρλιάρος.
Ο sommelier και υπεύθυνος αγορών κρασιού στο κατάστημα Γαστρονόμος Άρης Σκλαβενίτης επιμελήθηκε τη λίστα κρασιών. Αυτή τη στιγμή το παντοπωλείο του Γαστρονόμου έχει 1.159 προϊόντα από 130 παραγωγούς.