ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Στη φυλακή ο Ριχάρδος των ενεχυροδανειστηρίων

Τον δρόμο για την φυλακή έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στον Δημήτρη Ριχάρδο Μυλωνά καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την μαραθώνια απολογία του.  Ο Ριχάρδος των ενεχυροδανειστηρίων δήλωσε αθώος για όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται οι οποίες είναι αυγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης,.. λαθρεμπορία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Παρά τις προσπάθειες μας και παρά το ότι προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε ανακριτή και εισαγγελέα να αντιληφθούν υποδομή υποθέσεως αυτό δεν κατέστη δυνατό και αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση» και πρόσθεσε ότι πεποίθηση του είναι ότι κυριάρχησε η ηχηρότητα της υποθέσεως.
Με απόφαση της ανακρίτριας διαφθοράς και εισαγγελέως, προφυλακιστέα κρίθηκε μετά τον Ριχάρδο και η φερόμενη ως υπαρχηγός του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού, γραμματέας στο κεντρικό κατάστημα της οδού Πατησίων, η οποία εμφανίζεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση.
Για την υπόθεση έχουν απολογηθεί μέχρι στιγμής 40 κατηγορούμενοι και έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι οκτώ κατηγορούμενοι.