ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Η παράλληλη καριέρα του Τσολιά της Ελληνοφρένειας

Μια νέα, παράλληλη καριέρα έχει ξεκινήσει ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας, ο Μπαλούρδος, ο περίφημος Αποστόλης που απαντάει στα τηλέφωνα της ραδιοφωνικής Ελληνοφρένειας στον «Real FM».
Εδώ και καιρό παρουσιάζει παραστάσεις πολιτικής σάτιρας. «Γράφω, παίζω και τραγουδάω ένα επιθεωρησιακό κείμενο μέσα από τον ρόλο του Τσολιά και του Μπαλούρδου, εμπλουτισμένο..
με γνωστά τραγούδια των οποίων τους στίχους έχω προσαρμόσει στη σημερινή πολιτική επικαιρότητα», λέει στον στην Εφημερίδα των Συντακτών και στον Δημήτρη Κανελλόπουλο. «Τραγουδάω και κάποια νέα κομμάτια, πάλι με σατιρικό περιεχόμενο. Και όλο αυτό δένει με έναν αυτοσχεδιασμό βασισμένο στην επικαιρότητα. Είναι η τέχνη μου. Πρόγονοί μου (στα ελληνικά δεδομένα) θεωρούνται ο Γιώργος Μαρίνος, ο Χάρρυ Κλυνν και ο Τζίμης Πανούσης».
Ολο τον Δεκέμβριο τον Αποστόλη τον συναντάμε στο «Κρεμλίνο» του Πειραιά (Χαϊδαρίου 6 και Κάστορος). Κάθε Σάββατο έχει και διαφορετική καλεσμένη. Xθες μαζί του ήταν η Ρίτα Αντωνοπούλου, στις 8/12 θα είναι η Ανδριάνα Μπάμπαλη, στις 15/12 η Φωτεινή Βελεσιώτου και στις 22/12 η Δήμητρα Γαλάνη.


- διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη στο efsyn ΕΔΩ