ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Κυρίαρχος ο Σρόιτερ

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε χθες Πέμπτη το δελτίο του STAR με τηλεθέαση κοντά στo 17% δύο μονάδες κάτω από τον πρώτο Alpha. Ο ANT1 τρίτος κοντά στο 15%, ο ΣΚΑΪ στο 13,5% και το Open με μικρή αύξηση κοντά στο 8%.
***
Υψηλή τηλεθέαση χθες για τον Αντώνη Σρόιτερ και την «Αυτοψία» στον Alpha η οποία έφτασε το 18%..

***
Το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Μόσχα, τι συζήτησε με τον Πούτιν, πώς διαμορφώνονται οι Ελληνορωσικές σχέσεις, τι προσδοκά η Αθήνα, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Άρη Ραβανό, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:15 στην ΕΡΤ1. Καλεσμένοι στο στούντιο, διεθνολόγοι και δημοσιογράφοι αναλύουν τα οφέλη της επίσκεψης Τσίπρα στη Ρωσία.
 ***
Η Νόνη Δούνια από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου αναλαμβάνει την σκυτάλη της απογευματινής ζώνης του LOVE 97,5. Κάθε απόγευμα από τις 5 έως τις 7 θα μας κρατάει συντροφιά με κύριο στόχο να μας αλλάξει τη διάθεση.
***
Το τέταρτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής γκαγκστερικής σειράς εποχής «Peaky Blinders», παραγωγής Αγγλίας 2017, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 22:00. Η σειρά βασίζεται στην πραγματική ιστορική συμμορία των «Peaky Blinders» του Μπέρμιγχαμ.