ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Επιτέλους!

Αυτήν την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 21.30 η Ρίβερ Πλέιτ και η Μπόκα Τζούνιορς συγκρούονται στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Μαδρίτης στο επικό Superclasico που θα μεταδώσει ζωντανά και
αποκλειστικά το Open TV.
Με έπαθλο το ιερό δισκοπότηρο του Copa Libertadores, οι δύο αντίπαλοι θα δώσουν μάχη στην ιστορική ρεβάνς του συναρπαστικού 2-2 που απολαύσαμε στο.. ηφαίστειο του Μπομπονέρα.
Για πρώτη φορά στα χρονικά οι δύο ομάδες-θρύλοι της Λατινικής Αμερικής με τους εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε κάθε γωνιά της υφηλίου, τίθενται αντιμέτωπες στον τελικό του «Τσάμπιονς Λιγκ» της Νότιας Αμερικής.
Η Μπόκα και η Ρίβερ ταξίδεψαν στην Ισπανία για να παίξουν έναν αγώνα τον οποίο θα προσφέρει σε όλους τους Έλληνες ελεύθερα και αποκλειστικά το Open.
Από τις 21.15 ο Μανώλης Σφακάκης, ο Γιώργος Τσαντάκης και ο καλεσμένος τους, ο… ντόπιος Χουάν Ρότσα, θα καλησπερίσουν τους τηλεθεατές και θα τους βάλουν στο κλίμα της τιτανομαχίας που περιμένει όλος ο πλανήτης.
To ποδοσφαιρικό κέντρο του κόσμου αυτήν την Κυριακή θα είναι το Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Μαδρίτης. Συντονιστείτε από τις 21.15 στο Open και μη χάσετε στιγμή από μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία.