ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Πρετεντέρης για την Ευρωβουλή!

Με εκπρόσωπο Τύπου τον... Αδωνι Γεωργιάδη - Τι φοβάται ο δημοσιογράφος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται αποφασισμένος να ενισχύσει με προσωπικότητες το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ετσι μελετά να εντάξει σε αυτό γνωστούς δημοσιογράφους, διπλωμάτες, οικονομολόγους με ευρεία προβολή στην τηλεόραση κ.α. Αυτό γράφει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ σε εκτενές ρεπορτάζ στην χθεσινή της πρώτη σελίδα και προς την ίδια..
κατεύθυνση συνεχίζει -με μια δόση υπερβολής:
"Στο τραπέζι έχει πέσει σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το όνομα του εμβληματικού δημοσιογράφου της κεντροαριστεράς (έτσι τον χαρακτηρίζει) Γιάννη Πρετεντέρη ο οποίος υπερασπίζεται με σθένος κατά καιρούς, αρθρογραφώντας σε ημερήσια εφημερίδα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Πρετεντέρης πάντως όταν ερωτάται απαντά «Μην ακούτε». Κάποιοι τον θεωρούν καλό υποδοχέα της κεντροαριστερής ψήφου στη ΝΔ. Όσοι εισηγούνται στον  Μητσοτάκη την επέλαση στο χώρο της κεντροαριστεράς επιχειρηματολογούν ότι τέτοιου είδους υποψηφιότητες θα επιταχύνουν τη μαζική προσχώρηση ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ..."
Η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ απαντά σήμερα και στον Αδωνη Γεωργιάδη που μίλησε χθες σε ραδιοσταθμό για τα περί υποψηφιότητας Πρετεντέρη. Συγκεκριμένα σε πρωτοσέλιδο σχολιάκι της γράφει:
"Προήχθη ο Αδωνις Γεωργιάδης. Από αντιπρόεδρος κόμματος ανέλαβε χθες εκπρόσωπος Τύπου του Ιωάννη Πρετεντέρη. Μίλησε σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού και είπε ως spokeman όσα θα ήθελε να πει για το χθεσινό πρωτοσέλιδό μας ο έγκριτος συνάδελφος. Ενα μόνο δεν διεύψευσε: πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει πρόταση στον Ιωάννη Πρετεντέρη και εκέινος την μελετά, δεν την έχει απορρίψει. Απλώς φοβάται μη τυχόν δεν εκλεγεί."