ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Απολύθηκαν γιατί είχαν άλλη, από τ’αφεντικού της ΠΑΕ, άποψη

Δυο απολύσεις αθλητικών συντακτών έγιναν τις περασμένες ημέρες από το “Έθνος” και τον Σπορ FM επειδή οι απόψεις τους δεν συμβάδιζαν με τους ιδιοκτήτες-προέδρους και αφεντικά των ΠΑΕ. Από το Εθνος απομακρύνθηκε ο Βαγγέλης Μπραουδάκης κατά απαίτηση οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι το είχαν προαναγγείλει από τις αρχές Νοεμβρίου με αναρτήσεις στο face book. Απαιτώντας να..
σταματήσει ο Ιβάν Σαββίδης, το αφεντικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτης του “Έθνους” “να πληρώνει” αυτόν που “βρίζει την ομάδα”. Η δεύτερη αφορά στην απόλυση του Τάσου Νικολογιάννη από τον αθλητικό σταθμό του Γ. Αλαφούζου Σπορ FM. Ο αθλητικός συντάκτης φέρεται να εξέφρασε γνώμη για όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος για τον Παναθηναϊκό και “τόλμησε” να πει τη δική του γνώμη (δείτε ΕΔΩ).

Οι δυο απολύσεις καταδεικνύουν ξεκάθαρα πως τα αφεντικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν καταλαβαίνουν από επισκέψεις σε εισαγγελείς ή καταγγελτικές ανακοινώσεις των συνδικαλιστικών οργάνων. Έχοντας στήσει “στρατούς” από οπαδούς και άλλους “στρατούς” ενσωματωμένων δημοσιογράφων στα αθλητικά έντυπα, δείχνουν να μην ανέχονται ούτε ένα σχόλιο που ξεφεύγει από την οπαδική γραμμή των εντύπων τους.
- από το mediatvnews.gr