ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Κώστας Γαβράς: Ένα βράδυ με τον Τσίπρα στο Παρίσι

Με αφορμή την έκδοση της «Αυτοβιογραφίας» του, ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης  Κώστας Γαβράς μιλά στον Φώτη Απέργη για τη ζωή και τις ταινίες του: Η απόδραση από τη μεταπολεμική Αθήνα. Τα μαθήματα ζωής από τον Ιβ Μοντάν και τη Σιμόν Σινιορέ. Η άρνηση να γυρίσει ταινία τον «Νονό». Τα δακρυσμένα μάτια του Τζακ Λέμον στον «Αγνοούμενο». Η αυτοκτονία..
της Τζιν Σίμπεργκ και η ευθύνη του κοινού απέναντι στο σταρ σίστεμ. Ένα βράδυ με τον Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι. Η νέα του ταινία για την Ευρώπη, την Ελλάδα και την κρίση. Oλα αυτά στην εκπομπή «Η κατάλληλη ώρα» και σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί σε δύο μέρη: τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00 από τις συχνότητες του Δεύτερου Προγράμματος.
***
Το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Μόσχα, τι συζήτησε με τον Πούτιν, πώς διαμορφώνονται οι Ελληνορωσικές σχέσεις, τι προσδοκά η Αθήνα, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Άρη Ραβανό, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:15 στην ΕΡΤ1. Επίσης: σε ρυθμούς αυτοδιοικητικών εκλογών μπαίνει η χώρα. Πώς διαμορφώνονται οι συμμαχίες των κομμάτων. Οι συνεργασίες και οι αντιπαραθέσεις. Καλεσμένοι του δημοσιογράφου Άρη Ραβανού στο στούντιο, διεθνολόγοι και δημοσιογράφοι αναλύουν τα οφέλη της επίσκεψης Τσίπρα στη Ρωσία.
***
Οι θρυλικοί «Peaky Blinders» επέστρεψαν στην ΕΡΤ και η «Ραδιοτηλεόραση» κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, με αφιέρωμα στον 4ο κύκλο της συγκλονιστικής πολυβραβευμένης σειράς εποχής, που έχει κατακτήσει κοινό και κριτικούς σε όλο τον κόσμο. Στο 47ο τεύχος, οι αναγνώστες μαθαίνουν όλα όσα πρόκειται να συμβούν στον συναρπαστικό 4ο κύκλο της σειράς, που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 22:00 από την ΕΡΤ1. Για την αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Sportify», που μεταδίδεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 19:15, μιλούν στη «Ραδιοτηλεόραση» οι παρουσιαστές της, Έλενα Μπουζαλά, Γιάννης Ράνιος και Μιχάλης Μανουηλίδης.