ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Οι Ευρωπαίοι Πράσινοι στηρίζουν την υποψηφιότητα Καραμέρου

Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ευρωβουλευτής Σκα Κέλερ και συμπρόεδρος της ευρωομάδας των Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επισκέφτηκε την Ελλάδα και εξέφρασε την υποστήριξή της στο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι και την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμέρου για τον Δήμο των Βορείων προαστίων. Η κ. Κέλερ και οι Ευρωπαίοι Πράσινοι παρακολουθούν στενά το έργο..
και τις προσπάθειες του Γ. Καραμέρου στην Περιφέρεια Αττικής ενώ ανταλλάσσουν τεχνογνωσία και καλές πρακτικές που μπορούν να μεταφερθούν από «πράσινες» πόλεις της Ευρώπης και στον Δήμο Αμαρουσίου.
***
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Το βιβλίο του δημοσιογράφου Γιάννη Παντελάκη «Η χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας / 20+1 ιστορίες κιτρινισμού» (εκδόσεις Θεμέλιο) θα παρουσιαστεί αύριο Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) και ο Ηλ. Νικολακόπουλος με την Ιωάννα Σωτήρχου θα είναι δύο απο τους ομιλητές της εκδήλωσης. Τρίτος ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Δημήτρης Χριστόπουλος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Θα αναφερθεί στον τρόπο με τον οποίο τα ΜΜΕ παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ιδιωτικότητα. Την παρουσίαση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαχαίρας.
***
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να δοθούν και φέτος οικονομικά βοηθήματα για τα άνεργα και τα εν επισχέσει μέλη της Ενώσεως, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Η στήριξη των ανέργων μελών θα συνεχιστεί, παρ’ όλο που, μετά την κατάργηση του Αγγελιοσήμου, ο βασικός πόρος της ΕΣΗΕΑ είναι στην ουσία οι συνδρομές των μελών της. Eπίσης και η Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ) αποφάσισε και φέτος την ενίσχυση, με τη μορφή χορήγησης εφάπαξ χρηματικού βοηθήματος, των τακτικών μελών της, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρή οικονομική δυσχέρεια.