ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Χαρδαβέλλας, Μπογδάνος και λοιπές δυνάμεις

Κι άλλοι δημοσιογράφοι στην πολιτική

Πολλοί οι δημοσιογράφοι που θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στις εθνικές εκλογές. Μετά τον Αντώνη Πανούτσο που προαναγγέλθηκε επίσημα από τον Κυρ. Μητσοτάκη, για τον Δυτικό Τομέα της Β Αθηνών, λένε ότι έχει «κλειδώσει» και η υποψηφιότητα..
του Γιάννη Λοβέρδου στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Επίσης ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρκόπουλος θεωρείται ως επιλογή της ηγεσίας της ΝΔ για τη Β' Πειραιά. Ακόμη ανάμεσα σε αυτούς που ακούγονται οτι συνομιλούν για να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι η Λίνα Κλείτου, η Σύνθια Σαπίκα (ΕΡΤ3) και ενδεχομένως ο (μυστικοσύμβουλος) Μπάμπης Παπαπαναγιώτου.
Μπορεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμη αν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, οι διαρροές όμως μέσα από την Πειραιώς τον θέλουν να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Α’ Αθήνας.
Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι διαρροές ότι  ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, είχε συνάντηση με τη Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Κιν.Αλ. Συζήτηση με την πρόεδρο του κινήματος έκανε, λέει, και ο γνωστός ψυχίατρος και πρόεδρος του Ινστιτούτου ψυχικής και σεξουαλικής υγείας, Θάνος Ασκητής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι υποψήφιος στον Δυτικό τομέα.